MMM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlısı olsun hocam

yakında katılmak isterim
Tabii beklerim hocam

ByHicKimse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kategori belirleme reklam nasıl çıkılır bunlar tamam ama arbitraj işinde önemli olan reklama verilen bütçeden adsense ile daha fazlasını kazanabilmek ve siteyi ve içerikleri bu sisteme uygun hale getirmektir, bu işlerde özellikle eşikli reklam hesapları vs bunlar var ise arbitraj işinde pek sağlıklı olmaz.
Zaten bu anlattığın arbitraj işte hocam Bunun eğitimini veriyorum Eşikli filan bunlarla olmaz zaten bunlar yok konudada böyle birşey yok.
Tekrar anlatıyorum

Ülke ve Dil seçimi belirliyoruz.
Kategori seçiyoruz.
Kelimeleri ayarlıyoruz.
Reklam kampanyasını ayarlıyoruz.
Ve bundan sonra artık nasıl reklam çıkacağını öğretiyorum.

doctor_cmptr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hcoam pm attım dönüş yapabilirmsiniz ?
Yazıyorum.

AliYucel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklamı eşikli hesapla mı veriyorsunuz? Eğer öyleyse eşikli hesap açma ve kullanmayı da öğretiyor musunuz?
Yok hocam böyle bir hizmet değil verdiğim hizmet diğer hocamızda öyle aklında ben eskiden eşikli işi yaptığım için kalmış herhalde hiçbir ilgisi alaksı yok eşikli ile arbitraj olayı tamamen 1 e 3 5 10 almak örneklemek gerekirse.
Yani 1000 tl reklam çıkıcaksınız cebinizden kendi paranızla sitenize giren kullanıcılar adsense sayesinde daha fazlasını kazanacaksınız.

Son kez birdaha belirteyim kimse sormasın eşikli vs gibi saçma şeylerle uzaktan yakından alakası yoktur konunun cebinizdeki bütçe ile ne çıkarsanız daha fazlasını kazanırsınız arbitraj bu demektir.