mertkans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben etrafımda 2 kişiyi daha yönlendirerek kullanıyorum. 3 evde de taahhüt ettiği hıza yakın değeri veriyor. Örneğin ben 75 mbit bağlattım testlerde 72-73 sonuç alıyorum. Yalnız fiziki bir teknik servis sunmuyorlar bunu bilerek almak lazım. Sunmuyorlar derken parayla bile sunmuyorlar. TTnet kullanırken eve servis gelirdi ve modeminize giden kabloda sorun var deyip tamir ederdi. Bunlarda apartmana kadar hatta sorun görünmüyor gerisi sizin sorumluluğunuzda deyip geçiyorlar. Ben ufak tefek işleri halledebileceğim için kullanıyorum ama anne baba evinde falan sorun olabiliyor. Mesela babamın evinde şöyle bir sorun yaşadım. Taşıma işlemi gerçekleştirdik tamamlandığına dair mesaj geldi ve modeme bağlantı kullanıcı adı ve şifresi girilmesi gerekiyor. Başka şehirde olduğum için aradım, evdekiler yaşlı yapamazlar ekip gönderseniz ücretini ödesem dedim, böyle bir hizmetimiz yok dediler. En son babamlara komşulardan falan genç birini eve çağırıp beni arayın dedim o şekilde hallettim. Bunların dışında dijital hatalarda hızlı müdahale ediyorlar. Örneğin ttnette cumartesi akşamı modem ip alamaz ve arıza kaydı oluşturmak gerekirdi, durum pazartesi çözülürdü. Bunlarda birkaç kere online arıza kaydı oluşturdum yarım saat geçmeden hallettiler.
İlginize çok teşekkür ederim benim için ıyı surec oldu