LANCE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok seo derdin yoksa kalabilir. Ben seo derdi olmayan siteleri guzelnet te tutuyorum. Sistem gerçekten sorunsuz.

Ama seo derdin varsa, özellikle prime time saatlerinde (18:00 23:00) sunucu aşırı yavaşlıyor https://www.bytecheck.com/ buradan kontrol edebilirsin.

Ne yaparsan yap cdn optimizasyon vs. google page speedde bile sunucu hızı ile ilgili uyarı veriyor zaten. SEO için başka hostingler deniyorum bende. 2 yeri denedim yorum istersen özelden yazarım buradan yazmıyım ayıp olur.
Merhabalar,

Son 2-3 yıldan beri, Güzel Hosting'in standart hostinglerinde genel olarak hız sorunu yaşanmamaktadır. Sitenin yavaşlaması sorununa yönelik yaptığımız altyapı iyileştirmeleri ve sunucu optimizasyonları sayesinde, önceye göre daha hızlı ve performanslı bir hizmet sunmaktayız.

Yavaşlık sorunlarına dair destek taleplerinde %99 oranında başarılı sonuçlar alıyoruz. Eğer sorun sunucudan kaynaklanıyorsa, çözüm sağlanabilmekte olurken yazılımsal bir problem varsa, müşterilerimiz bilgilendirilerek yazılım tarafında çözüm aranması istenmektedir.

Geçmişte genel bir yavaşlık problemi yaşadıysanız, şu anda daha hızlı bir hizmet sunduğumuzdan emin olabilirsiniz. Hizmetimizi denemek isterseniz, aktif bir hostinginizde web sitenizi taşıyabilir veya bize ulaşarak ücretsiz standart hosting hizmetimizi deneyebilirsiniz.

Ayrıca, yavaşlık sorunu yaşayan müşterilerimiz her zaman destek alabilecekleri Destek Sistemimize ulaşarak sorunlarını hızlıca çözüme kavuşturabilirler.

Bilginize sunar,

İyi haftalar dileriz.