Merhabalar,
Bir süredir Sedona Thunder Pro marka çalışma koltuğu kullanmaktaydım. Mekanizma bozuldu ve konforunu neredeyse tamamen yitirdi. Yeni bir koltuk almaya karar verdim. Günümün neredeyse tamamına yakını bilgisayar başında geçiyor ve uzun süreli kodlamalar yapıyorum. Bunun için koltuk arayışına girdim fakat ya bütçesi çok yüksek yada kalitesinden emin olamadığım koltuklar dolu. Herman Miller markasını da araştırdım lakin; Türkiye şartlarında çok uçuk kaçık bir alım olabilir
Nurus Me Too modelindeki koltuğu düşünmeye başladım. Biraz fiyatı yüksek fakat; Fizik tedavi masrafından daha ucuza geleceğini düşünüyorum.
14-15 bin liradan fazla bir koltuğa para verdiğimde beklediğim performans uzun süreli dayanıklılık ve kalite yönünde olacaktır.
Bu koltuğu kullananlar yorum yapabilirse sevinirim. Koltuğun kalitesi, uzun süreli kullanımı ve dayanıklılığı ile ilgili yorumları bekliyor olacağım.
Sizce bu kadar parayı bu koltuğa vermeye değer mi, değmez ise alternatif öneriler nelerdir?
öncelikle 2+ yıldır forumdayım yeni farkettim üyeliğinizi.hiç denk gelmedim sanırım mesajlarına 15 yıllık üyelik tebrikler. 2 yıldır sıkça yazarım koltuk başlıkalrına NURUS mobilya favori markamdır. daha sonra bürotime markası gelir. Lakin bu fileli modelleri sevmiyorum.marka olarak NURUS mobilya seçmeniz çok doğru ama fileli model sevmiyorum.bu kişisel tercihim.eğer siz seviyorsanız birşey diyemem. bürotime modelelrinede bir göz atın.orasıda en az nurus mobilya kadar kaliteli ama daha uygun fiyatlırıd nurusa göre.hayırlı olsun.aldığınız modeli paylaşın merakta bırakmayın