ocozer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@mfatihasan; bey bu konu üzerine, tarafıma sponsor olarak https://hostingturkiye.com.tr/ sitesinden açmış olduğunuz sunucuyu kapatmanızı talep ediyorum. Whatsapp üzerinden size yazdım ama iletilmedi.
Web siteniz üzerinden iptal talebindede bulundum. Zaten tarafıma teslim edilmedi ve kullanamadım ilginiz için teşekkür ederim.
Merhaba,
Adı üstünde size sponsorluk için yardımcı olmaya çalıştık. Sizler de bizim tarafımıza ücretsiz hosting yönetim için panel sordunuz bizler de size bir kaç alternatif isimler verdik ve bunları kurabilirsiniz dedik. Sizler de kurulum hakkında bilginiz olmadığı için bizlere bıraktınız. Bizler de istediğiniz paneli araştırıp hatasız kurmaya çalıştık ve kurduk da.
Sizden bu süreç için bir kuruş bile talep etmedik fakat burada ki hareketiniz tam olarak nedir açıkçası anlayamadık.
Sitemizden zaten hem iptal talebi iletmişsiniz hem destek talebi iletmişsiniz hem de WhatsApp üzerinden yazmışsınız.

Sanki 10 dakika sonra sizden ücret talep edecekmişiz gibi davranmanız ilginç.

Ek olarak dün gece telefon görüşmemizde projenizin boşa gitmemesi için yardımcı olmaya çalıştığımızı da belirttik.

Projenizde başarıları dileriz.