Selamlar arkadaşlar. Kriptoda şuan yüklü miktarda stabil coinim var . Günlük scalp işlemler arıyorum. Kendim bu piyasayla alakalı her ne kadar bilgi birikimine sahip olsam da iş trade yapmaya gelince mutlaka hatalı kararlar veriyorum ve sonuç olarak para kaybediyorum.

İş tanımına gelince siz bana kısa vadeli spot işlemler vereceksiniz . Ben tabiki verdiğiniz işlemlere direkt girmeyeceğim öncelikle ufak miktarlarla backtestini yapacağım.

3/3 başarılı sinyalden sonra her verdiğiniz sinyalden elde ettiğim kârın yüzde 10 unu size vereceğim. Trade için 10 15 bin dolar kullanacağım . Yani yüzde 10 pozisyon başına güzel miktar bırakacak.

Verdiğiniz sinyal başarısız olursa herhangi bir yükümlülüğünüz yok . İlk başta zaten 3/3 de sinyalden sonra çalışmaya başlayacağız.

Stopsuz işlem yapan , risk yönetimini bilmeyen(ben bunu bilmediğim için kaybediyorum) , psikoloji yönetimini bilmeyen arkadaşlarla kesinlikle calisamam . Parayı kendi parası gibi sahiplenip işlem sinyal verecek arkadaşlarla kâr usulü çalışabiliriz . İlgilenenler yorum yazabilir .