Konuyu baştan sona tek bir cevabı atlamadan okudum ve şunu anladım. Özellikle konu sahibi anlaşılmamaktan bahsetmiş bakalım ben ne anlamışım.
Konu sahibi önce panelinin olduğunu ve 4k günlük kazandığını hatta yakında premium alacağını büyük bir heyecan ile belirterek konuya başlar. Sonrasında kimi inanır kimi inanmaz ve inanmayanları ikna etmek için konu sahibi bir çok defa aynı imayı yapar.
Bir müddet sonra konu sahibi de bu işten şüphelenmeye başlar ve üslubunu biraz değiştirmeye başlar.
Konuya cevap yazanlar bastırdıkça işin rengi değişir. Aslında kendisinin değil bir arkadaşının vardır ve onun için burada fiyat sormaktadır.
Aradan uzun zaman geçip biraz daha baskı yedikten sonra kendisinin almak istediğini ve onun için fiyat sorduğunu zannetmeye başlar ve o şekilde ifadesini değiştirir.
Ve kendisine arka çıkan destekleyen her cevapta biraz daha rahatlar ve evet evet bu işi en başından beri böyle söyledim ama kimse anlamadı diyerek iç geçirir.
Sonuç. Sonuçta hiç bir şey değişmez ve konu popüler konular da kalmaya devam eder. 😂
Eğer bir şeylerin reklamını yapmak isterseniz kategori reklamı footer header bildirim vb bir çok alan varken, ücretsiz olarak reklam vermek isterseniz tam da bu konuda olduğu gibi bir konu açarak, olgun dingin sakın cevapları okuyup siz de bir şeyler yazarak konuyu oldukça uzatıp gündemde kaldığınız sürece devamlı olarak reklamınızı ücretsiz olarak yapabilirsiniz. 🙏