LeFearr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cimere şikayet edebilirsiniz fakat en fazla telegram grubu kapanır pek bir şey olmaz
birsevda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
rica etsem bana da atarmısınız telegram lınkını merak ettim
KingCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merak ettim örnek telegram link atabilirmisiniz
teşekkürler
Lusy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paylaşmıyorlar, arkadaş anlatamamış.
Örnek olarak herhangi bir ad soyad yazıyorsunuz gruba, yaklaşık 2 saniyede tüm bilgilerini çıkarıyor.
Telegram botu gibi düşünün.
Türkiyede zaten 101M kişinin verisi yayılmış durumda, illegal forumların neredeyse hepsinde herkesin datası mevcut.
Siz istediğiniz kadar şikayet edin, sonuçta internette yayılan bir data.
Bİri içeri girer, diğeri paylaşır, diğeri içeri girer, öbürü paylaşır bilgileri...

Yapılacak bir şey yok yani.

İyi forumlar
KeyCodE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Faydası olur hocam.
Escanor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telegram ise o iş yaş hiç bir şey olmaz.
mertcangokgoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tahminen mernisbotu olarak geçeni gördünüz, bu ve buna benzer milyon tane telegram botu, discord grubu ve web sitesi yer alıyor.
LeFearr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cimere şikayet edebilirsiniz fakat en fazla telegram grubu kapanır pek bir şey olmaz
Cimer, Usom siber@egm.gov.tr üzerinde şikayette bulundum. Bilgisayar mühendisliği okuyorum bölümümde olan doçent hocalarımı da ilettim onlarda ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

birsevda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
rica etsem bana da atarmısınız telegram lınkını merak ettim
KingCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merak ettim örnek telegram link atabilirmisiniz
teşekkürler
Paylaşmıyorlar, arkadaş anlatamamış.
Örnek olarak herhangi bir ad soyad yazıyorsunuz gruba, yaklaşık 2 saniyede tüm bilgilerini çıkarıyor.
Telegram botu gibi düşünün.
Doğrudur hocam.

Türkiyede zaten 101M kişinin verisi yayılmış durumda, illegal forumların neredeyse hepsinde herkesin datası mevcut.
Siz istediğiniz kadar şikayet edin, sonuçta internette yayılan bir data.
Bİri içeri girer, diğeri paylaşır, diğeri içeri girer, öbürü paylaşır bilgileri...

Yapılacak bir şey yok yani.

İyi forumlar
Ne demek hocam yapılacak bir şey yok nasıl böyle oluyor anlamıyorum. Dingo devletimi burası insanların kişisel bilgisi paylaşılıyor. Bölümümde olan 9-10 arkadaşımla grup kurduk bunlarla özel olarakta biz ilgileneceğiz. Hepsi içeri girine kadarda uğraşırız. Gerekirse 100lerce sanal numara alır grupları sobete ederiz taki grup sahipleri gerekeni cezayı alana kadar. Yetmezse arkadaşlarla bide biz cezalarını veiririz.

KeyCodE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Faydası olur hocam.
Escanor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telegram ise o iş yaş hiç bir şey olmaz.
Biz uğraşırız hocam. Arkadaşlarla grup kurduk bunlarla uğraşmaya karae verdik.

mertcangokgoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tahminen mernisbotu olarak geçeni gördünüz, bu ve buna benzer milyon tane telegram botu, discord grubu ve web sitesi yer alıyor.