+1
(Taban fiyat olsa da süpen altından satan da çok)
bence olmamalı hocam, bi smm panel yazılımı var 600ü hak ediyor bir smm panel yazılımı var 200ü hakkediyor. bütçesi az olanlarda böylece alım yapabiliyor. eğer öyle bir şey olursa iyisini çok özelliklisini almak zorunda kalacaklar. e bütçeleri olmadığı için alamayacaklar. ucuza daima olmalı düşük bütçeliler için.
Bu satılan yazılımlar aynı olmadığından dolayı, birisi 100 TL'lik bir şey yapar diğer 600 TL'lik. Müşteri ihtiyacına göre alır. Taban fiyat gelse 100, 300 olacak. 600 ise sabit kalacağında çok bir faydası da olmayacak aslında
burada bunu yapmak cok zor, neden derseniz mesela eticaret sitesine 17 bin tl teklif veriyorsun; sıfırdan kodlama..tüm panel falan ona özel arkadaşın yorumu r10'da bunu 5000 hallederiz oluyor.
r10 gerçekten ticaret açısından çok canlı bir platform ama bunu taban fiyat getirerek yapamayız, grafiktede olsun yazılımda da. emeğin kıymetini bilmedikten sonra müşterinin biz ne kadar taban getirirsek getirelim yine değişen olacğaını düşünmüyorum.
ha 5 bine yaptırırım diyen adam da parasını bile alamıyor işi'de. dolandırılmış yani..
Kesinlikle katılıyorum hemde hakkı olan bi fiyat olmalı her önüne gelen 1 liradan site açarsa ekonomide bitiyor %20 komisyon vereyim getirdiğin müşteriye diyorum. Ben kendimde açarım site diyor reklam bütçesini düşünmeden 1 hafta sonra da satılık görev sitesi diye ilan görüyoruz.
Getirilse de çok karışık olur , taban fiyat hangi scripte göre? Hangi özelliklere göre? Tek sayfa php yazılımlar da var forumda
100 TL 600 yazılım satan var forumda nasıl kazanıyor hayretler içindeyim 😁
Değerli yorumlarınız için teşekkürler, %50'ye %50 olmuş çok garip