Herkese merhaba. Hep içimde internet aleminde bir yerim olsun bir sektör ile uğraşayım isterim. Zamanında Facebook İnstagram reklamları ile ilgilendim biraz kazanç sağladım fakat benim içimdeki bu değil sanırım. Şimdi benim yapmak istediğim hevesli olduğum şey bir web sitesi açmak bu web sitesi üzerinden hem uygulayarak hem öğrenerek bir şeyler yapmak istiyorum. Benim bu konularda bilgim sıfıra yakın ama yine de uzaktan da olsa takip ettiğim çok konu var. Bir web sitesi açmadan youtubeden bir şeyler izleyerek yada bir şeyler okuyarak bu işi öğrenemeyeceğimi anladım . Sizlere danışacağım bazı konular var cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim İlk olarak sormak istediğim benim nereden başlamam gerektiği , türkçe bir web sitesi mi yoksa yabancı bir web sitesi mi açmalıyım ( açıkçası aklımdaki yabancı bir web sitesi içeriklerimi chatgpt vb yapay zeka araçları ile üretebileceğimi düşündüm ) , birden farklı konularda farklı web siteleri mi açmalıyım , kısacası nasıl bir yol izlemeliyim ?
Çok teşekkürler şimdiden cevap veren konumu okuyan herkese