bilimio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun 50 dolara yaşanmayacak hazzı yaşamışsınız Ben de bir anımı paylaşayım zaten bu koinlere bulaşıpta dolandırılmayan bence çok az kişi vardır.
Neyse efendim gelelim hikayeye;
Bir gün Emre diye bir arkadaşım aradı "Abi çok güzel bir swap sitesi buldum (miceswap) kendi koinini alıp içerde bırakınca 3 güne %100 veriyor dedi. Ben nasıl bir oran o dedim neyse ilk başta 10 dolardı sanırım gece attım ve o paraya sanırım adı mice koin veya cheese koin 2 sinden biri olması lazım, aldım ve yattım uyudum. Sabah bakiyeme bakınca bizim 10 dolar, 15 dolar olmuştu. Ula dedim bu nasıl oran bastım 100 doları, sonra dedim arkadaşlara da haber edeyim onlarda faydalansın (aslında olayın en acı tarafı bu kendim yansam problem yokta milleti neden bulaştırıyorsun?). İki arkadaşıma söyledim onlarda 100'er dolar bastılar miceswap'a. Neyse ilk söylediğim arkadaşın parayı yatırmasından yaklaşık yarım saat sonra bir baktım site açılmıyor diğer arkadaşa söylememden de 10 dk sonra
3 arkadaş güzelce dolandırıldık, son söylediğim arkadaşa "Ağa sanırım dolandırıldık" diyorum, 10 dk da adam mı dolandırılır diyor. Ponzinin bile kurala aykırı deyip bana edebiyat yapıyor
Neyse sitenin kapanmasından sonra telegram grubuna yardırıyor millet bir baktık 20 dk sonra o da kapandı.
Bu arada aklıma Emre geldi, asıl facia onun tarafta yaşanmış 10'a yakın arkadaşı sokmuş bu işe, millette tabi balıklama dalmış, tabi nerede var bu oran
Aslında adamlar swap'a çok güzel bir isim bulmuşlar MiceSwap zira "BEDAVA PEYNİR FARE KAPANINDA OLUR"
Sizin hikaye de güzelmiş hocam , bu 2 3 gün sürdü en azından heyecan oldu 😅

McCall adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu olay hangi kripto borsasında yaşandı ? Zira Binance gibi büyük borsalarda satma işleminin anında gerçekleşmesi gerekiyor
Pancakeswap borsası, adı üstünde herkesin girebileceği bir swap. Likidite olmayınca satılmıyor maalesef.

akafo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umarım bir gün gerçek milyoner olursun hocam
Umarım hocam