Bu nasıl bir egodur.

Kimsenin size saygısızlık yaptığı yok. Aksine sizi bilgili gördükleri için size soru soruyorlar, tecrübenizden faydalanmak istiyorlar. Çok basit ve alakasız soru soranlar için belki tembel, üşengeç vs diyebilirsiniz "kendi içinizden", hatta görmezden bile gelebilirsiniz ama bu size hakaret etme hakkını doğurmuyor. Bu konuda saygısızlık yapan tek kişi, başkalarını "bilgi dilencisi" diye yaftaladığınız için sizsiniz. Ha bir de bilgi paylaşımı olmasını istemiyorsanız forumda neden konu açıyorsunuz? Hem de sözde deney adı altında. Yine tabi ki ben yaptım diye göstermek için ama neyse...

Tahammülünüzün kalmadığını söylüyorsunuz fakat her fırsatta münakaşa yaratacak pasif agresif cevaplarınızı da esirgemiyorsunuz. Her fırsatta kendinizin öğrendiğinizden bahsediyorsunuz ama hayatta herkes kendileri bir şeyler öğrendiğini unutuyorsunuz. Kimi cpanel, kimi ingilizce, bir başkası blockchain vs uzar gider örnekler. Eğer bilgisi olmayan insanlara da bilgi paylaşımı yapma amacıyla konu açıyorsanız ya daha sabırlı olmalısınız ya da daha fazla sinir olup sağlığınızın etkilenmemesi adına hiç konu açmamalısınız. Bu sinir sizi erkenden yaşlandırır. Ben yine de paylaşırım amacım zaten muhteşemsin gibi pohpohlanmaksa; zıt görüşlere, eksik bilgilere cevap vererek daha fazla tecrübe etmek değilse de size iyi forumlar demekten başka bir şey kalmıyor zaten.

Ayrıca tez zamanda bağlaç kullanımını öğrenmeniz sitelerinizde kullandığınız içerikleri doğru yazma şayet yazmıyor satın alıyorsanız yazılanları kontrol etme konusunda büyük etkisi olacak; dolayısıyla da sitelerinizde daha kaliteli bir iş çıkarma konusunda size inanılmaz bir geri dönüş sağlayacaktır.