14 Aralık'ta 3 aylık Adobe Cloud ürünü satın aldım. Aldığım günden beri saydım 13 defa "aboneliğiniz bitti" hatası verdi. Satıcı ürünü satarken 14 günde bir abonelik yenilenmesi gerektiğini söylemişti fakat sürekli 14 günden daha kısa sürelerde abonelik bitti uyarısı aldım. Satıcıı arkadaş anında destek verdiği için çok beklemedim hemen yenileme yaptı ama sürekli abonelik bitti uyarısıyla karşılaşmak beni bezdirdi açıkçası. Acil işim olduğu zamanlarda yenilenmesi için sürekli arkadaşla iletişim kurmam gerekti. Alacak kişiler bunun bilinciyle satın almalıdır. Ben tekrar bu arkadaştan alır mıyım zannetmiyorum. Umarım başkaları mağdur olmaması için bu soruna bir çözüm bulur.

Normalde buraya yazmaya bile üşeniyordum ama son zamanlarda 1 gün içinde 2-3 defa bu sıkıntıyla karşılaşınca diğer arkadaşları bilgilendirme gereği duydum ki bunu bile bile satın alsınlar. Kısaca 14 günde bir yenilenmesi gereken paket her hafta hatta 2 günde bir "ürününüzün süresi bitti" diye hata vermeye başladı.

Bu yorumu bıraktığım anda da PS lisans hatası devam ediyorum, halbuki daha dün 2 defa yenileme yapılmıştı