Cevabınız teşekkür ederim. Optimizasyonu iyi yapılmamış dediniz, doğru optimizasyon nasıl yapabilirim? Kanal ve video etiketleri ingilizce olması daha genel bir kitleyi etkilemez mi? Bu durumların doğru ve tam isabet nasıl yapabilirim?
YouTube ve Google aratmaları hem geçmişte yapılan aratmalar, beğenilen içerikler ve benzerlerine göre bir sonuç çıkarırken hem de aratma yapan kişinin konum ve dil seçeneğine göre de sonuç çıkarır. Yani sizin "kanal adı, kanal açıklaması, kanal ülkesi (konumu), kanal etiketleri, video başlıkları, video açıklaması, video etiketleri, videoların dili" için konum ve çeviriyi ayarlamanız gerekir. Örneğin ingilizce etiket kullanmanız kullandıkları dil ingilizce olmayan insanlar için sizi geri plana atacaktır. Eğer etiketler de de çeviri uygulanabiliyorsa sorun yok. Uzun süredir YouTube kullanmıyorum o yüzden ne kadarına imkan veriyor hatırlamıyorum. Sizin için tek kanal kullanmak daha kolay olabilir ama ben olsam her dil için farklı bir kanal açardım çünkü dediğim şekilde yapılması mümkün olmayabilir yine de araştırın tabii belki makul bir yöntemi vardır.