OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun önce bir test milyoneri olmuşsun işin tuhafı aslında 2 milyon çok para değil hatta bazıları için çerez gezi para ama gel gör biz garibanlar bu parayla ne hayaller kuruyoruz
Öğrenci adama cennet gibi geliyor hocam

ferhatkortak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun pek çok örneğini gördüm o yüzden metnin en başında meseleyi anladım. Borsada çok dikkat edilmesi gerekiyor. Geçmiş olsun
Maalesef dikkat edemedim :/

msergek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizzat onerilerini dinlemedigim birinin sayesinde eger o dediğinde bahsettigi tokene yatırım yapsaydim.100 dolar. 1 sene sonra 3 milyon 500.bin olmustu...

Ben yapmadim.usendim kyc onay vs den ama.kendi 600.dolar yatırım yaptı. Su an dünya turunda hala
Ben de o tarz bir olay olur umuduyla yatırmıştım hocam.

Domigon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karmaşık duygular 😊 hem tebrik ederim hem geçmiş olsun. 50 dolara bu heyecan değer bence..
Evet güzel heyecandı

mdenz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
okurken heyecanlandım
Bide beni yaşarken düşünün hocam.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konuyu okurken ben senin yerine hayal kurdum hemen kıbrısa kendime tatil yazdım
Ben amerika planlarını kurmuştum bile hocam kafamda

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu çok yaygın bir yöntem herkes bir token açıp bunu yapabilir. 50 dolara bu heyecana değer hocam ama yine de geçmiş olsun.
Evet hocam biz de zamanında açmıştık ama tutmamıştı, bunlar iyi vurdu.

esbulk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maşallah çok hevesli okudum taki o scam kelimesini görene kadar Hayırlısı olsun.
O herkesi üzdü be hocam

ultibil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bal küpü olarak bilinen alınan ama satılamayan tokeni almışsınız hocam, token işi ile uğraşan herkes başlangıçta bu tür tuzaklara düşebiliyor geçmiş olsun
Yeni başlamamıştım ama o anki hızlı para kazanma hevesime kurban gittim diyelim hocam.

alexander6 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu heyecana 50 dolar değer be hocam 🫠
Yani evet

red5553 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
50 dolar verip bu kadar zevk yaşayacağın bir şey bulamazsın bence adamlara 50 dolarda bağış yap
Aman hocam daha da fazla kaptırmayalım

zeyps adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türk edebiyatının ilk do-landırıcı hikayesi olarak Türk Dili ve Edebiyat kitaplarımıza senin geçirilmeni isterim. O kadar mutlu okudum da son tarafı hiç beklemiyordum.
İlk polisiye romandan beri okuduğum en iyi hayat öyküsüydü.
Olur valla belki ordan parayı vururum, nereden başvurabilirim hocam

obisa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emek olmayan kazançtan hayir gelmez
Doğrudur