Selamlar. kanalım bu:
https://www.youtube.com/channel/UCjJ...i5rdGO-Jy4QbSA
İlk videolar da ciddi gösterime girmeler oldu, sonra 15. 16. 17. videoları attıktan sonra eski gösterime giren videolarla birlikte yeni attığım videolar gösterimi düştü. rakip kanalları da izliyorum, sizce doğru yapmadığım veya yanlış uygulama yaptığım bir şey mi var? genel olarak seo konusunda nelere dikkat edilmeli, ya da önerilere girmesi neler yapılmalı? Son olarak gerçek kişiler tarafından parayla tıklama veya video da kalmaları için ücretli bir platform var mı? smm panel değil de bizzat gerçek kişilerin videoyu izleyip, beğendiği bir platform?
Çoklu dil konusunda tecrübem yok ama bu konu yüzünden ufak bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. Sanırım optimizasyonu iyi yapılmamış ve karışıklığa sebep oluyor. Örneğin kanal ve video etiketleriniz İngilizce, kanalın konumu Türkiye. Bence SEO konusunda pek bir sorununuz yok, dil konusunu araştırmalısınız. Ayrıca ilerlemeniz felaket değil, 1 aylık kanal için oldukça iyi.
Hit isterseniz en mantıklısı görev siteleri olacaktır. Hiç kullanmasam da
@garajdakivosvos;un methini çok duymuştum. Sizin yerinizde olsam üyelerini kategorilendiren bir görev sitesi olurdu bu sayede ilgi alanı yemek pişirmek olan kişilere görevi verdirip %90 kalıcıkla abone kazanırdım ama görev sitelerinde öyle bir seçenek var mı bilmiyorum.