Vakit ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim

Böyle açıklamalar olduğu zaman en azından kendi açımdan ön yargılı bakmayacağım cevaplarınıza iyi akşamlar diliyorum
Herkesin düşüncesine saygım sonsuz ama benim paylaşım stilim bu şekilde dolayısı ile paylaşımlarımada saygı duymak zorundalar.
Hoşuna gitmeyende zaten okumak zorunda değil.
İçeriklerim tabikide herkese hitap etmiyor olabilir bunu anlayışla karşılarım. Ama sırf o kişiye hitap etmiyor diye bu benim kötü biri olduğum anlamına gelmiyor.
Dolayısı ile bana ve fikirlerime saygısızlık etmiş oluyolar. Herkes diline tutturmuş bir usluptur gidiyor.
Uslup her ne kadar sözel olsada bazen insanların fikirlerinede usluben saygı duymak gerekir.
Bakıyorum içeriğim falanca kişinin hoşuna gitmemiş ya da benden istediğini alamamış, hemen basıyor kötü adam imajını sözel olmasada psikolojik olarak malesef uslup bozukluğu oluyor bende gereken cevabı anlayacağı şekilde iletiyorum karşımdakine.
Bu seferde ben hem kötü adam hemde uslubu bozuk olan adam olarak ilan ediliyorum. Ama bu benim umrumda oluyor tabikide hayır çünkü ben başarılarımla anılırım kötü davranışlarımla değil o yüzden başarmaya devam edip bu bana uslupsuzca davranan adamları bir tık daha delirtiyorum.