Yorumum bulunsun backlink için basvurabiliriz.
Yani hocam sizden backlink alınca sizin site gibi yükselecek mi diyorsunuz yanlış mı anladım.
1 aylik site sadece backlink ile bu kadar hit alacagini sanmam, baska bir kerameti vardir...
bu veri ile analytic verisi ortusuyor mu?
search console veya analytics iletir misiniz?
Siteyi inceledim şaşırtıcı

eline sağlık arkadaşın
Merak ettim 1 aylık bir websitesinin verileri nasıl böyle olabiliyor. Site adresini özelden alabilir miyim?
Edit: Siteyi inceledim. Grafikler gerçekten şaşırtıcı. Başarılar dilerim.
Siteyi inceleme şansımız var mı? Helal olsun.
Gerçekten merak ettim hocam paylaşmanız mümkün mü site adresini; tebrikler
Mükemmel domain mükemmel site hayırlısı olsun.
Çok sade ve stabil. Tebrik ederim hocam.
Bu kadar kısa sürede bravo (:
Site adresinizi iletebilir misiniz değerli hocam problem yoksa?
adam tek sayfa site ile günlük 9k organik hit alıyor
ben daha haftalık 50 hit yapsam şu kadar makale girsem şu eklentiyi kursam şu domainle başlasam diye hesap kitap yapıyorum
gerçekten tebrik ederim hocam
Teşekkür ederiz hocam, site açarken sektördeki sitelere ve kelime zorluğuna dikkat ettikten sonra iyi bir backlink çalışmasıyla bu hitler katlanır. Daha iyileri sizin olsun inşallah
Siteyi inceleme şansımız var mı hocam merak ettim valla
Bu yaptığınız çalışma şimdi kaç ₺, öğrenebilir miyim? Tabi domain ismi almamız daha sağlıklı olacaktı. (ingilizce site için kullanacağım)
valla helal olsun hocam. keramet amazon ve wikipedia backlinkte mi?
https://www.r10.net/sosyal-backlink-...gorulmedi.html buradaki olay yeni siteyi böyle uçuracaksa direkt alalım (:
edit: sağ tarafa bakmamıştım, 171k backlink ücreti çıkmaz benden. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Depremle ilgilimi site hocam?
Site adresini herkese verirseniz sitenizi çöp edersiniz hocam. Sektör nedir. Site adresini değil de sektörü merak ettim
Elinize sağlık mis gibi site mis gibi domain gerçekten. Tavsiyem fazla yayilmasin emeklerle yazık olmasın

bol kazançlar
Adsense geliri için açılan siteye böyle bir çalışma için bütçe ayırmak biraz zor, ürün satanlar için daha tercih edilebilir gibi duruyor. Aldığım backlinkler istediğim sonucu vermezse paket için kapınızı çalarım (: iyi çalışmalar hocam.
Hayır hocam yapmadık siteyi yeni açtım. Yeni siteler sandbox da başlıyor-muşş oradan çıkmasını bekliyorum :d
Vallahi ben de merak ettim, PM atabilirseniz incelemek isterim.
İnşallah hocam. Tebrik ederim, başarılar.
Hocam o çalışma üst düzey, paketle karışmayalım lütfen 😂 Aklıma girdi şimdi uyuyamam bi dm atayım (:
PM atabilir misin incelemek istiyorum
Merhaba hocam, siteyi merak ettim. İletebilir misiniz?
İncelemek isterdim siteyi.Bir kaç projemizde çalışmak isterdim sizinle.
Merhaba başarılar dilerim. Site adresi pm alabiliryim ? Tablo güzel
Site tek sayfalık bir site mi yoksa blog tarzı mi anlamadım
kısa sürede gerçekten çok başarılı buldum grafiğinizi devamı olsun inşallah
Site adını alabilirmiyim, aylık 5 k hizmet alan biri olarak lazım olacaksınız hocam bana
Sitemiz 40 gün içinde günlük 30 k hite ulaşmayı başarıp hedefi olan aylık 1m hite ulaşması için sıralamalarda sabit kalması yeterlidir. Başarımızı sizinle tekrardan paylaşmak istedik. esen kalın.