bycaos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunları kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum tamamen kendi gözlemim daha bilgili arkadaşlar daha düzgün cevap verebilir bildiğim kadarıyla açıklıyorum.

Her kelimenin bir rekabeti ve googlenin verdiği bir alt limit vardır aynı zamanda anahtar kelimenin de arama hacmi.
Siz bu alt limite göre hangi sırada olmak istediğinize bağlı tutarda fiyat belirtip o sırada olursunuz. rakipleriniz reklamlarını kapatırsa sıranızda yükselirsiniz.

Benim kendi yaptığım yolda ise arama hacmi yüksek googlenin verdiği alt limit rakip olmadığı için çok düşük. Dolayısı çok ucuz bir tbm ve bütçe ile yüksek trafik alıyorum.
Çok çok teşekkür ederim hocam. Ben e-ticaret sektöründeyim. E-ticaret sektöründe doğru bir şekilde kullanılırsa bu deney çok yüksek miktar paralar kazanılabilir. Dediğiniz gibi olay tamamen araştırmak, üzerine düşünmek yani kısacası kafa patlatmak ile alakalı. Birçok ürün var hem de birçok sektörde ben satılan ürünlere bakıyorum. Anahtar kelimelerinde reklam çıkılmamış. Zaten o ürünün anahtar kelimesinde arama yapan gelen insan potansiyel alıcı. Eğer o ürünün satıcısı iseniz bu teknikle çok güzel satışlar yapılabilir. Bunu deneyip gözlemleyeceğim.