Selamun aleykum, fluttera yeni başladım. Çok sık takılmaya başladım. Çözüm bulamıyorum. Bir kaç discord kanalına da soruyorum araştırmalarım yanında ama nafile.
Mobilde ses açma kapama tuşlarını dinlemem ve override etmem lazım. Kaç gün araştırdım sonunda buldum nihayet. Harwarekeyboard üzerinden yapılıyormuş.
Bu sefer de tuşları dinlemek için focus'a ihtiyaç olduğunu öğrendim. Tamam onu da yapıyorum Focusmanager üzerinden requestfocus du galiba, atama yapıyorum ama yok tuşları takip etmiyor.
Githubda hata bildirimi olarak 3 yıl önce açılmış hâlâ sürekli mesaj alan çözülmemiş bir konuya da denk geldim.
Simülatör değil gerçek cihazla çalışıyorum. USB ile bağlı. Bilgisayardan bir tuşa basılırsa ondan sonra dinlemeye başlıyor ses açma kapama tuşlarını. Yada uygulamada klavyeyi açıp kapattıktan sonra çalışmaya başlıyor. Bunlar olmadan başlamıyor.
Ayrıca çalışmaya başladıktan sonra eğer uygulamayı geri plana atıp tekrar açarsak yine çalışmıyor. Focus atamalarımı yapıyorum ama ilk çalıştırmada tetiklenmiyor. Günlerdir denemediğim yöntem araştırmadigim konu kalmadı. Bilgisi olan var lütfen daraldim artık.
Hardwarekeyboard addhandler dışında, focusscope, focus, keyboardlistener, rawkeyboardlistener widgetlarini da denedim. Hiç biri ilk focus atamasını yapmıyor.