PATRON54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar. Herkese tek tek metni atmaktansa buraya yazayım ne siz yorulun ne de ben yorulayım.
Kurumsal web sitem mevcut. Kömür alım satım işi yapıyorum. Sitemi İncelemek için tıklayabilirsiniz.
Şu anda mevcut sayfaların HTML hali hazır. Sadece ürün tanıtımı için kullanıyorum sitemi, satın alma işlemleri şu anda yoktur.
İçerik , görsel ve kod yapısı olarak tamamen aynı olacak. Sadece admin panelde yaşadığım sıkıntıdan dolayı yenisini yaptırmak istiyorum.
Lütfen işin ehli, referansı olan, özellikle hazır admin panel kullanan varsa demo görmek isterim.
Admin panel içerik, error_log ve sitenin error_log kısımlarında 1 tane dahi hata görmek istemiyorum arkadaşlar.

Bu paneli 4.kez yaptırıyorum adam gibi işini düzgün yapacak kişiler lütfen teslim süresi, istenilen ücret ve özellikle varsa demo ile PM atarak irtibata geçerlerse sevinirim. Karşılıklı anlaşırsak telefondan gerekli görüşmeleri sağlarız.

İstenilenler;
  • Ürün ekleme/düzenleme/silme/sıralama
  • Seçili ürünleri ana sayfada gösterme
  • Blog sayfası
  • Menü, alt menü oluşturma/düzenleme/ekleme/silme
  • Kategori, alt kategori oluşturma
  • Gelişmiş CKEditör kullanılacak full sürümü + webp destekleyecek
  • Sözlük modu (İlgili yazıları panelden değiştirmek yani)
  • Ortam kütüphanesi (Eklenen resimleri görüp düzenleyebileceğim, alt isim veya adlandıracağım alan bknz. WordPress vb gibi)
  • Bültene abone olanları admin panele kayıt etme
  • İletişim formu SMTP üzerinden sağlanacak ve ayarları panelden yapılabilecek. (SendBlue kullanıyorum şuanda)
  • Otomatik sitemap dosyası oluşturacak. Not: Kesinlikle ürün oluştururken site mapa dahil edilirken "Priority " öncelik sayısını seçmeliyim.
  • Kategori, alt kategori ve tüm içerikler kesinlikle SEO kısımları olacak.
  • Admin panelde ziyaretçi paneli olacak. Ziyaretçi istatistiklerini görülecek. Mümkünse ilk siteyi ziyaret eden kişinin hangi linkten geldiği.
  • HTML sıklaştırma yani kodları karıştırma.
  • Google analytisc + map kodunu girilecek ilgili alanlar.
  • Dil seçeneği
  • Sayfa ekleme (Boş sayfa html dosyasını vereceğim)
  • 404 sayfa, search kısım ayarları.
  • Log sayfası
  • Kullanıcı ekleme/silme
  • Responsive uyumlu modern tema
Arkadaşlar yukarıda yazdığım unsurlar genelde admin panelin standart içerikleri. Her hangi bir aksilik yaşamamak adına yine de belirtmek istedim.
Mevcut admin panelimindeki bir çoğu özellikleriyle aynı olacak. Ön anlaşma yaptığım kişilere user vereceğim inceleyebilir.
Admin panel PHP 8.x + MariaDB 10.x ve tüm üst sürümlerini destekleyecek. Link yapısı şuanda olduğu gibi aynısı olacak.
.htaccess 301 yönlendirme koduyla link yapısının çakışmasını asla istemiyorum başıma geldi.

Tüm ürünler => .com/urunler/
Alt ürün kategorileri => .com/urunler/alt-kategori-adi/
Ürün içerikleri => .com/urun-adi/
Diğer içerik => .com/diger-icerik-adi/

Sıfırdan yapmak isteyen olursa elimde lisanslı admin panel teması mevcut verebilirim.

NOT: Sadece referanslı olan, bu sektörde tecrübeli kişiler ulaşsın lütfen.
Hocam daha bugün aklımdan geçtiniz 😅 Dedim bi arkadaş vardı baya gelişmiş admin paneli vs vardı örnek mi alsam diye..
Hocam dilerseniz mevcut panelinizdeki sorunları giderebiliriz. Sıfırdan 4. kez yaptırmak maliyetli olabilir size