Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Selamlar. Evimde bir yerde su kaçağı var, "sözde" tespit etmeye gelen dolandırıcılara "servis ücreti" adı altında 3-4 bin civarı para ödedim. Bir halt buldukları yok, üstüne akıl veriyorlar yok ilaç atalım yok onu yapalım. Yok tesisat eski denersek patlar vs.
İşinin ehli olan illa vardır da 100 taneden 1 taneyi bulana kadar cihazı alacak parayı da harcamak istemiyorum. Kaçağı bulursan 2x bulamazsan 0 tl veririm diye de Google'dan bulduklarımı arayıp teklif verdim ama hiçbiri yanaşmıyor. Bu da kafamdaki "dolandırıcılar bu işe mi girdi acaba?" düşüncesini güçlendiriyor.
Ne güzel iş ya, yalandan eline bir alet al 500 tl servis ücretiyle gel bak, yok abi bulamadık de istersen ilaç atalım 5 bin lira o de. Yaptırırsam bir halta yaramayacak (max 3-5 ay) 5 bin al yaptırmazsam sabit 500 al git.
Neyse daha da sitem ederdim de sorunumu çözmem lazım. Bu aletlerin çoğu profesyoneller için, biraz daha amatör kullanıcılar için olanlarına bakıyorum yurtdışı sitelerinden ama yorumlar genelde 1 yıldız seviyesinde. Bu işi 2 bine kadar bir aletle kendim çözebileceğim öneriniz var mıdır?
Ses artırıcı cihazlar falan var ama yorumları kötü. Termal cihazlar da maalesef amatör seviyeleri bile 8-9 bin.
Öneri arıyorum, 1 yılı geçti kurtulmam lazım şu kaçaktan.