1 Pcniz format atın. (pcniz üzerinden erişiyor olabilirler.)
2. Host firmanızı değişin. (bunu aşağıdakilerden sonra yapın.)
3. Uzak masaüstü vds vps vs. alın
4. Sitenizi indirin oraya gerekirse tek tek gerekirse klasör klasör tarayın manuel olarak orjinal dosyalarla karşılaştırın. Fazlalıkları silin. Sadece public html ile sınırlı kalmayın.
5. Sitenizde virus kalmadığına emin olunca yeni host firmanıza taşıyabilirsiniz.
Ya da bunları yapamıyorsanız profesyonel destek alın.
Ek olarak eğer sorun wp den kaynaklı olsaydı şuan yüzlerce site h4ck yemiş olurdu.
Ha nereden biliyorum derseniz benzer durumu defalarca yaşamış biriyim. Yaşadıklarımdan anladığım şu pcne shell bulaştı ise sen istediğin kadar ftp nı temizle işe yaramaz ya da pc ni temizle siteyi temizlemediysen gene pcne bulaşır.
Hocam sitenin temiz dosyaları vardı onu hosta attım tekrar. mevcut dosyalarını indirip 4 farklı antivirüsten geçirdim sırf meraktan. yukarıda kod satırında paylaştığım exploti atmışlar. Bilgisayarlarda kullandığım antivirüsler lisanslı. Mac işletim sistemimde orijinal. eklentilerden açık var diye düşünüyorum. hosting firması, müşterinin dayatması tamamen ve ftp ile mysql dışında hiç bir bilgi yok. web panel yok. müşteride wordpress panele hiç giriş yapmadı. vs. vs.