Merhaba,
Daha önce digiturk teknik servis olarak bayi hizmeti verdim Samsun'da ayrıca şuanda sizin bulunduğunuz yer merkez'de ise benim kendi kardeşim teknik servis olarak gelicek hocam size kayıt açmanız durumunda gelelim para kısmına. Digiturk teknik servis bayilerine müşteri başına hizmet bedeli öder ancak 30 KM üzeri olan bölgelerde bayisi yok ise bu tutarı kullanıcıdan almaktadır. Bulunduğunuz lokasyon çarşamba istikametindeyse kardeşim bafra tarafındaysa farklı bir bayi gelecektir. Gelelim problemizin çözüm konusunda muhtemelen Turksat üyeliği kullanıyorsunuz bulunan kanal sayısında kanallar içerisinde hepsi şifreli kanal ve Türksata kendi kanallarını bulmuyor ise muhtemelen Türksat Menünüz kapandı. Gelen servis cihazınıza gelen kablodan ölçüm yaptığında gerekli sinyal var ise cihazınıza teknik servis destek ekibini arayarak oradan türksat menü attıracak ve cihaza tekrar kurulum yaptırarak diğer Türksat kanallarınında gelmesini sağlayacak. Ancak bu işlem yapıldığında halen 107 kanal bulur ise cihazınızı değiştirecektir.
Aklınızda kalan sorulara destek verebilirim. İyi forumlar dilerim.
hocam verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim evet çarşamba tarafında oturuyorum. digiturk cihaz hatasının bedelini bana ödetecek yani çok güzel neyse peki bu turksat menü olayını ben yaptırabilir miyim?