Arkadaşlar bu keywordu yıllardır biliyorum site işlerini yapmadan önce bulmuştum bir teknik adı medikal kategori sayılır.
siteye sadece içerik atarak adsense onayı alabilirsiniz sitenin SEO eklentileri hazır , cookie poicy, privacy policy , about us , contact us vs hepsi tamam.
2 adet özgün ingilizce makale yazdım 1-2 hit almış .
sadece dediğim gibi özgün içerik atın 25 adet onayı alın bu kadar basit alamazsanız gelin paranızı iade edeyim.
DOMAİNİ ALDIKTAN SONRA TEKLİF VEREBİLİRSİNİZ SİTENİN UZANTISI .SİTE ŞEKLİNDEDİR. Site adresi: Ciddi alıcılara PM ve Whatsapp ile. Sitenin aylık getirisi: - Sitenin açılış tarihi: " hafta önce DA / PA Değerleri: - Kategori, sitenin içeriği nedir: medical Günlük hit sayısı: yok Ziyaretçi kaynağı: Google Domainin Yaşı: yeni Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet Hosting dahil midir: Hayır (1-2 ay idare edilir.) Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok İstenilen Fiyat: teklif usulü Kelime hacmi