cptyasir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim şahsi fikrim İnce 2.tura kalamaz. Ben de düne kadar İnce’ye vereceğim diyordum. Yalnız bu saray düzeninin yıkılması için Kılıçdaroğlu’na her gencin vermesi farz olmuştur. İnce her ne kadar kendini aklamaya çalışsa da seçim gecesi ortadan kaybolması ve hala kıraathane siyaseti yapmasından kaynaklı asla kazanamayacak aday konumunda kalacak. Chp + İyi + Hdp + Saadet ve diğerleri kendi kitlesine zaten oy verdirse %55 gibi rakamı buluyor. 13. cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu bu net bence.
Farz konusu önemli bir konudur. Her şeye farz olmuştur demeyin , Allah'ın emirleri hariç farz yoktur. Dinden çıkarsınız ki belkide çıktınız. Konuya gelince ilk turda kesinlikle oy bölme olmadığı için Muharrem İnce'yi desteklemek çok mantıklı bir harekettir. Ülkenin 6 ' tane partinin yönetiminde kalmasıysa 1 partiyle devam etmesi çok daha makuldur. Ayrıca İnce'nin akıl dolu açıklamaları bilime verilen önemli desteği, her konuyu aralıksız bırakmadan açıklama yapması gençler üzerinde olumlu bir izlenim bırakmıştır. 2. Tura Muharrem İnce'nin kalmasını şahsen ben istiyorum. K. Kılıçdaroğlu çok fazla seçim kaybetmiş Yusuf Kayalp'ın da adlandırdığı gibi kırmızı akp diyebiliriz. Ülkenin ciddi bir değişime ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Eğer bir değişim daha olmazsa başta ben olmak üzere gençlerin hayalleri adına oldukça üzülüyorum.