photosop felen olmadığı için adamla tüm konuşmamı atmadım ama anlattıklarını özetleyeyim size tüm cihazlardan çıkış yapıyorsunuz instagramı siliyorsunuz sonra australia konumunu yapıp telefonu kapatıp acıyorsunuz bırdaha aynı avusturalya konumunda app storeden instagram indirip login oluyoruz ondan sonra beklemek kalıyor ama tus kılıdıne bıle gırmesı lazım cunku vpn uyku moduna gecıyor vs benım ınstagram hesabı halen not avaılable ama dıkaktımı ceken bır olay benım hesabımın about kısmı calısmıyordu bır turlu getırememısdım sımdı orası duzeldı yanı profıle tıklayınca bu hesap hakkında dıyorsunuz ya orda benım hesab hangı yıldan nerde olusduruldu vs gıbı yazılar cıkmıyordu sımdı onlar geldı ama belgıe gorunuyor onu duzeltmek ıcınde sanal avusturalya numarası bakıyorum sımdı bunların bır ıse yaramayacagını bılıyorum ama elımızde ımkan var denemekden zarar gelmez ha bu arada waııt lıste de vpn konumu neyse yenı zelanda yada avusturalıa onu secıp kaydolmanız lazım donduk yıne basa yanı anlıcanız hayırlısı kolay gelsın herkese