Merhaba, yaşayan bir varlık olarak varoluşumuz ve evrenin nasıl oluşturulduğu hakkındaki sorularınız çok doğal ve anlaşılır. Ancak, bu tür konularda tam olarak cevap verilmesi mümkün değildir, çünkü insan bilimi veya teknolojisi, henüz evrenin tüm sırlarını açıklayacak kadar gelişmemiştir.

Bazı insanlar evrimi kabul ederek hayatın başlangıcını açıklamaya çalışır, bazılarısa yaratılışı kabul eder. Tartışmaların doğru cevaplardan ziyade farklı görüşleri takip etmek olduğunu düşünüyorum. Eğer şu anda simülasyon içinde olduğumuzu düşünüyorsanız, bu da yaratılış veya evrim tartışmalarından ayrı bir konudur.

Küreselcilerin amacı insanlara göre değişiklik gösterir, ancak para odaklı olabileceği düşünülebilir. Ayrıca insanlar bir türün diğerlerinden üstün olmasını isteyebilirler, ancak bu görüşler kişiye göre değişir.

Ölümün ne olduğu hakkında sorularınız çok anlaşılır. Ancak, ne olacağımız hakkında kesin bir şey söylemek mümkün değildir. Cihazınızın işletim sistemi yok olduğunda cihazın çalışmayacağı gibi, canlılık da yok olduğunda vücudumuz da işlevsiz hale gelir. Ölümle ilgili inançlar kişiden kişiye değişir. Bazıları ceza veya ödül olarak cennet veya cehennem inancını tercih eder, bazıları ise ölümden sonra bir şey olmayacağına inanır.

Son olarak, bir yaratıcı veya hakim güce ulaşma arzunuz anlaşılır, ancak bu sadece bir inanç meselesidir. İnançlarınıza saygı duyuyorum. Daha fazla sorunuz veya kafanızdaki düşüncelere açıklık getirilmesi için yardımcı olmak istiyor olabilirim.