@Pipocu; hocam bu ekrandaki bilgilere takıldık şimdi de maalesef. Resmin altında detayları yazdım. Müsait olduğunuzda yorumlayabilir misiniz? Siz olsanız ne şekilde yapardınız? Ya da vakti zamanında nasıl yaptınız?

1) Disk alanı zaten öngörü olduğu için 500GB yazalım dedik.
2) Sunucu miktarı bizde soru işareti. Reseller olarak hizmet verdiğimiz için "0" mı olmalı, yoksa paylaşımlı olsa da doğal olarak veriler sunucu üzerinde olduğundan "1" mi olmalı?
3) Megabit değişkenlik gösterebilir buna da 100mbit/saniye dedik.
4) Erişim sağlayıcı Türkiyede internet bağlantı hizmeti sunan şirket olarak nitelendirilir; tt, superonline vb. Ama buradaki anlamıyla ISP yani hizmeti sağlayan bizim reseller aldığımız firma olmalı diye düşünüyorum.
5) IP bloğu konusu tamamen muallak bazı hosting firmalarında resellerımıza tanımlı 1, bazılarında 2 adet subnetimiz var. Buraya ben içinde yer aldığım ip bloğunun tamamını mı yazmalıyım? Neden? Gerçekten anlam veremedim.
6) Alan adı sayısı da her geçen gün artan ve azalan bir şey ama başvuru anında neyse onu yazacağız.

Yorumlarsanız çok memnun olurum.
Geçekten bu yer sağlayıcı olayı çok muğlak bir konuymuş, mevzunun içine düşünce anladım bunu.