BLACKDOWN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kafana göre iş yapıyorsun. Meta çalışanı değil o, hiçbir bilgisi olmayan müşteri temsilcisi. Meta beni özel seçiyormuş 😂😂 Söylede onlara bidahakine seni seçsinler. Seçilmiş insan 😂 Para ile satmayacağımı da söyledim. İstersen 50 bin lira ver satmıyorum 😂

2 kere beni seçtiler, 3. Kere de seni seçecekler. Birdahaki sefere kralsın be 😂😂 VPN ile seçilmeyi bekle, seçecekler seni 😂

Bu arada açtığın konudaki bilgilerin hepsi yanlış konu kilitlenmeli çözümü yok verdiğin bilgilerin hepsi yanlış. bak nasıl kafana göre iş yapıyormuşsun 😄

İşteydim kısa cevap verdim kusura bakmayın,

1.) Burda ikimiz de R10 halkına kâr amaç gütmeden yardım etmeye çalışıyoruz, siz burda benim yardımlarıma dil uzatamazsınız.

2.) Bilgilerin hepsi yanlış demişsiniz, burda kafama göre değil 25 kişilik ekip ile Meta çalışanlarından biriktirdiğimiz bilgileri paylaşıyoruz, siz çok biliyorsanız seve seve doğrusunu açıklayabilirsiniz, neye dayanarak yanlış diyorsunuz anlamadım Meta çalışanından akıllı falanmısınız hacker mısınız puahhaha

3.) Nerdeyse 24 saat olacak halen çıt yok, hayatımda hiç bukadat g*t olmak istememiştim lütfen paylaşın ki amacımıza ulaşalım artık, amacım kavga ortamı oluşturmak değil aksine seviyeli bir konuyu irdelemektir.

Teşekkürler seviliyorsunuz hepiniz.