En basit yazılımcının günlüğü 100 Dolar'dır, bu iş Alaaddin'in Sihirli Lambası'dan her istediğini yaptırabileceğin bir cin çıkarmaya döndüğünden bazısı lambayı iyi okşayamıyor.

Bazısı da güvenip işi veriyor karşıdaki iş vereni para dağıtan biri sanıyor gibi işi yapmıyor.

İleri seviye programcı olduğunda kişi yaşı ilerler bu kez de sıkıntılar çoğalmaya başlar, az seviye de ise rahat olan kişiler işi bitiremez, işi baştan sona tek parça istemek çok önemlidir.

I just think you're taking the whole webmaster thing too seriously (Webmaster olayını fazla ciddiye aldığını düşünüyorum.)

Hala adam akıllı bir şirkette iş bulamadım adam çaycısıyla bana aynı maaşı verip, bana yazdıracağı paneli çaycısıyla idare etmeyi düşünüyor, ben sana 5 yıl çabaladığım olayı neden vereyim, ya transfer ücreti ver 200 bin Dolar ya da günde 8 saat parça parça eklerim her geldiğim de 5 sene sonra tamam olur Var öyle kişiler nasılsa ben evde geliştirme yapıyorum şirkette her gün maaş yazacak ama yazmıyor bir gün de işe alıp her şeyi istiyor.