Yani eğer gün içinde yoğun bir şekilde kullanıyorsanız hocam oldukça yararı olacaktır. Daha hızlı yanıtlar vermesinin yanı sıra, optimize edilmiş bir versiyon kullandığı için daha kaliteli işler çıkartabiliyor. Ben mesela durmadan herşeyi chatgpt ye sormaya, yaptırmaya başladım. Plus versiyonu ile işleriniz baya hızlanıyor kolaylaşıyor, ihtiyaç diyelim. Stres seviyenizde düşer.
3 gündür chatgpt sesli asistan çalışması yapıyorum ve durmadan bende soruyorum

ücretsiz api kullanıyorum. Nadiren ratelimitError alıyorum. üç günde 5 kere istek gönderilememiştir. Bunun haricinde aldığım yanıtlar hiçte kısa değil. 300 ila 500 kelimelik makaleler yazdırabiliyorum. Ancak Kısa cevaplarda gönderdiğim isteğin geri dönüş süresi 18-20sn uzun cevaplarda (300-500 kelime) yanıtın gelme süresi 28-35sn. Merak ettiğim konu şu: plus kullansam uzun cevaplarda bile daha kısa yanıt süresi elde edebilirmiyim? Bu konuda herhangi bir ölçümünüz varsa ve paylaşırsanız sevinirim. Çünki henüz hiç mantıksız yanıt almadım! api sorunsuz ücretsiz sürümde çalışıyor. Daha iyi olabilirmi diye optimize etmeye çalışıyorum. Teşekkürler.