muskmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Paycell hesabınızdaki parayı sanal bir karta yükleyip başka bir hesaba aktarmak mümkün olmayabilir. Ancak, Paycell'in müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek hesabınızın doğrulanması konusunda destek alabilir ve parayı çekebilirsiniz. Ayrıca, Paycell hesabınızın doğrulanması için gerekli olan belgeleri ve bilgileri sağlamanız gerekebilir. Bunlar arasında kimlik bilgileriniz, adres bilgileriniz, telefon numaranız ve ödeme bilgileriniz yer alabilir. Bu bilgileri Paycell müşteri hizmetleriyle paylaşarak hesabınızın doğrulanmasını sağlayabilir ve parayı çekebilirsiniz.
Eğer Paycell müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek istiyorsanız, Paycell'in web sitesinde yer alan "Destek" sayfasından veya mobil uygulamasından "Yardım" bölümünden müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca, Paycell müşteri hizmetleri için 444 0 724 numaralı telefonu arayarak da destek alabilirsiniz.
Hat sahibinin bilgilerini istiyor. Hat sahibi ben değilim ama hattı ben kullanıyorum. O yüzden onaylayamıyorum bilgileri.