saygı değer değerli r10 üyeleri abilerim herkese öncelikle merhaba , r10 a mail ile üyelik isteğim kabul edildi bu mutluluğumu sizler ile paylaşmak istedim
16 yaşındayım yaşımı söylemek belki ban cezası olabilir fakat bunu içim rahat şekilde söylemek istiyorum çünkü yaşıtlarım zamanlarını oyun oynayarak tiktok videoları izleyerek geçirirken , ben ileride iyiki r10 a katılıp ekmeğimi kazanmışım düşünme fikri beni benden alıyor gerçekten .
r10 da yapabilceğim şeyleri az çok forumda gezerek öğrendim , makale yazmak , gmail satışı yapmak kafama yatan mantıklı olan şeyler . bazı üyelerin youtube hesap satışı dikkatimi çekti

abone + izlenme satın alımlı kanalını açık attırmada satıyor güzel kurnazlıklar da dönüyor . açıklamaya satın alımla ilgili hiçbir kelime kullanmayıp güzel fiyatada satıyor . abilerim sizlere söylmek istediğim sabah 6 öğle 1 okula gidiyorum . geri kalan vaktimin hepsi pc başında geçiyor beni aydınlatıcak önümde olan mesafelerden kolumdan tutup yardım edicek abilerim varmıdır ? sadece sizlerden ufak tiyorlar istiyorum gmail ile günde kaç hesap açabilirim ? canlı destekte çalışmam mümkünmü ? moderatör olmam konusundada tecrübem var . makale de yazabilirim . hangi konuda bana yardımcı olabilirsiniz ? kendi emeğim ile kazanmak istiyorum kimseden para dilenmek duygu sömürtüsü yapıp depremzedeyim diyip insanların iyi niyetini kullanmak istemiyorum . bana yanında yardımcı olacak bi abim varsa işlerini görebilirim telgram dahil . teşekkürler