seasilex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrıca zarardan bahsetmişsiniz. Benden başka kimse teklif dahi vermemiş ne zararından bahsediyorsunuz. Acıtasyon a hiç gerek yok. Orjinal ürün diye belirtmediğiniz gibi Replika ürün diye de belirtmemişsiniz. Teknoloji ürünlerinden çok iyi anlayacağım diye bir kaide yok. Siz bir satıcı olarak bunu belirtmek zorundasınız. Eğer belirtmemiş iseniz orjinal ürün diye millet e kakalamaya çalışıyorsunuz düşüncesine girerim. Siz beni anlayışla karşılamak yerine daha çok haklı çıkma çabası içerisindesiniz. Siz bana Negatif puan verdiğiniz zaman sizin hakkınızda şikayet konusu açarım sorun yok. Ama yaptığınız hiç hoş değil.
haksız şikayetten ban yersiniz hocam. ürün açıklamasında apple watch klonu da yazıyor buarada . minimum başlangıç 1000 tl idi belki alacak adamın 1000 tlsi vardı burada gayette mağduriyet oluşabilecek bir durum . bir ürüne teklif verirken okursanız hiçbir sorun kalmaz. anlamadığınız noktayı teklif vermeden önce sorabilirsiniz gayet kolaylıkla. dediğim gibi polemiğe hiç gerek yok kurallar bellidir ve işler kurallar ile ilgili sorun varsa yönetim ekibi zaten gereken işlemi yapar merak etmeyin.

@seasilex; açık artırma size kalmıştır
Ödeme için iban bilgilerini iletiyorum