Herkese selamlar bir konu hakkında yönlendirme/bilgilendirme almak istiyorum.

1 sene önce bir kız arkadaşımla sorunlar yaşadım. borderline kişilik bozukluğu olan madde bağımlısı bir kızdan bahsediyorum. Tabi sevgili olarak siz bunları sonradan öğreniyorsunuz ilişkinin içine girdikçe.
Her neyse benimle uğraşmak için elinden geleni yapıyorum ben şikayet vs etmediğim halde o şikayetlerini geri çekmiyor uzatıyor bana iftiralar dolu şikayet ediyor. Konu kapanmıyor.
Kasten yaralamadan bir dosya açıktı başka bir dosya daha açık. Kız kendi kendini darp edip üstüne bana da saldırdı. Bunun videosu var bana bıçak çektiği video var aslında bu son cümle için konuyu açtım.
Konu mevzu çok uzun maalesef. Kafanızı şişirmeyeceğim buraya kitap gibi yazmayacağım.
Sadece bana dün bir dosya geldi. Ben videolar ile kendimi savunup itiraz etmek istiyoruım çünkü benim kıza karşı yaptığım şikayet kapatılmış ancak onun bana yaptığı şikayet kapatılmamış.
İyi et kötülük bul durumunun içindeyim. Hala peşimi bırakmıyor e devlet uyap vs hiçbir yerde kayıtlı dosya yok. Ama artık iddaaname hazırlanacak gibi kesin düşünüyorum.
Sadece Allah rızası için ufak bir desteğe ihtiyacım var. iki dakika beni dinleyip göstereceğim görsele ifadeye göre ne yapmam gerektiğini söyleyebilecek biri varsa çok sevinirim.