anf690 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pmnize verdiğim yanıtla aynı şekilfe ilrtiyorum.

Hocam açıklamada baştan aşağı heryerinde ürünün modeli ve görseli var , nasıl orjinal sanabiliyorsunuz . Açıklamada hepsiburada görseli bile var hepsiburada 28000₺lik saati 2400e mi satıyor orjinal olduğuna dair bir beyanım olmadı. Başkası 1000₺ teklif verecekti belki ama sizin teklifinizden sonra teklif vermedi kim bilir? Benim burada zararımı kim karşılayacak? Dolayısıyla ne yazık ki teklifinizi geri alma talebinizi kabul edemem forum kuralları çerçevesinde
Ben bu ürünün replika olup olmadığını anlayamam. Görsel koyuyorsunuz ve fiyat ile karşılaştırıyorsunuz. Belki ben Replika ile Orjinal ürün arasında farkı anlayamıyorum ? Siz belirtmezseniz karşı taraftan bunu anlamanızı bekleyemezsiniz. Benim iyi anladığım yerler var anlamadığım yerler var. Anlamadığım bir durumda zaten anlayanlar beni sağolsunlar ki uyardılar. Dediğim gibi Replika olduğunu belirtmeniz gerekiyor ki bende bunu yazınızda görerek anlayabileyim. Sizin kabul edip etmemeniz beni ilgilendirmiyor. Sonuçta bilgi eksikliği var ve siz bu bilgiyi bana aktarmadığınız sürece benden anlamamı bekleyemezsiniz.