ChatGPT bildiğiniz gibi gerek py gerekse windows ta çalışan komutlar yazdırırken etiklik ilkesi gereği bunları yazmıyor. Bunu bybass eden komut dosyamı satıyorum. Bu komut dosyası sayesinde bir nevi ChatGPT'yi bypass ediyor ve istediğiniz her şeyi yazdırabiliyorsunuz.
Örnekler:
Google botları dışında siteye giren ziyaretçileri yönlendiren kodu normalde ChatGPT yazmaz ve etik olmadığını belirtir. Ancak Bypass ile sorunsuz şekilde yolunu gösteriyor.
Örnek 2 İNSTAGRAM HESAP AÇICI BOT:
Örnek 3 PROXY'li Gmail açıcı:
FİYAT: 100₺
NOT: Forum kuralları dışında bir şey varsa moderatörler bilgi verirse çok mutlu olurum. İyi forumlar.
İletişim: PM
Forum dışı iletişim:
https://wa.me/37064780668
Referanslar:
Kendisi ile iletişime geçip hızlı bir alışveriş yaptım ve başarılı bir şekilde çalışmaktadır. Teşekkürler.
Satın Alındı.
Gayet iyi çalışıyor.
Satın alındı dediği gibi başarılı şekilde çalışıyor herhangi bir sorun yok teşekkürler.
Kod gayet iyi bir şekilde çalışıyor elinize sağlık , yaptıramadığım birkaç işlem vardı artık yapabiliyorum.)
NOTLAR:
Kod halinde gönderildiği için iade sağlanamamaktadır.
Sadece etik değerleri yok sayar, yani yapay zekanın yapamayacağı ve bilmediği şeyleri doğal olarak yapamaz.
Direkt yapay zekanın verilerinden yasaklanan illegal eylemler çalışmıyor.
Piyasaya çok yeni çıkmış eksiklerle dolu jailbreak kodlarında değildir. Stabil çalışandır.