ben daha hayat hikayemi anlatacak kadar yaş almadım 18 yaşındayım bilgisayara hep ilgim vardı daha okuma yazmam yokken evimizin karşısındaki internet kafeye gider birşeyler yapmaya çalışırdım ilk bilgisayarım 250 liralık bir notebooktu sonrasında dayım dükkanını kapattığı için aynı derecede bir pc verdi bana ancak evde internet yoktu 1. kattaydık 3. katta arkadaşın internetine bağlanıyordum ama bir sorun vardı wifi yoktu wifi adaptörü vs de aldıramamıştım o zamanlar bilgisayara boş gözüyle bakıyordu annem sadece annemle birlikte kalıyorum sadece eve gelen misafirlerin dokunmatik telefonlarını usb ile bağlayarak internete erişebiliyordum bazen 10 dakika bazen 30 dakika o 30 dakikada o kadar çok şeye bakıp geziyordumki oyun oynamıyordum hala oynamıyorum misafir gelince seviniyordum annemde nokia bir tuşlu telefon olduğu için onun telefonu ilede giremiyordum internete sonra basit işler yapmaya başladım o zamanlar r10 da yoktum biraz para kazanmaya başlayınca önce wifi adaptör aldım annem birşeyler yaptığımı görünce internette almıştık ancak 2 ay kullanıyordum faturası yüzünden 2 ay kapalı kalıyordu

sonrasında gelirim yavaş yavaş artmaya başladı kendimi geliştirdim tasarım ve yazılım öğrendim sosyal medya reklamları konusundada kendimi geliştirdim şuanda deprem öncesi aylık 18 20 bin lira para geliyor kendi bilgisayarımıda kendim aldım annem şuanda işssiz evide ben geçindiriyorum şimdi o zamanlar destek olmadığı için pişman oluyor bu hikayenin başı gibi birgün gelirim dahada arttığında ve ilk arabamı aldığımda bu mesajı umarım hatırlar ve güncellerim dahada büyük işler başaracağım çünkü her zaman her koşulda
geliştiriyorum