Merhaba, bunca zamandır kendi ihtiyaçlarımı gidermek için para kazanma amacıyla işler yapıyordum. Fakat daha ciddi projelere başlamayı düşünüyorum. Yapacağım projelerin Türkiye çapında popüler olmasını bekliyorum(sosyal medya tarzı). Bu projeyi asıl yapma nedenim genç yaşta sabit bir gelir elde ederek ailemden ayrı yaşamak için

Kısaca genç yaşta girişimci olmak istemem de diyebiliriz.
Ben şu anlık kimseden burs istemiyorum ancak projeyi yaptıktan sonra kendimi ispatlayacağımı düşünüyorum. O zaman için şimdiden bilgilenmek istiyorum.
Burs İhtiyaç Sebebim
Ben bir lise öğrencisiyim ve eğitim hayatımı aynı zamanda gelecek hayatımı garantiye almak istiyorum. Eğer aklımda ki projeyi yapabilirsem, ki yapabileceğime inanıyorum. Kolejlere ve kurumlara burs başvurusunda bulunmayı düşünüyorum.
Bu genç yaşında bunlara ne gerek var diye soracak olursanız: Adana'da aile evinden ayrılıp İstanbul veya Ankara da kendi hayatımı sürdürmek istiyorum. Aynı zamanda kolejlerden burs alacak olursam, kendimi İngilizce konusunda ciddi derecede geliştirmeyi(şu anda geliştiriyorum fakat ana dilimmiş gibi konuşmak istiyorum) bu sayede eğer nasip olursa yurt dışı planlarımı gerçekleştirmeyi ve üniversite hayatımı garantiye almak istiyorum.