ZamanHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
anladım hocam detaylı bilgilendirdiğiniz için teşekkürler figma için eğitim alabileceğim bir platforum varmı udemy gibi platforumda yararlı figma eğitimi bulunabilinirmi öneriniz varmıdır ?
Evet, Figma için Udemy gibi platformlarda birçok yararlı eğitim bulabilirsiniz. Ayrıca, Figma'nın kendi resmi dokümantasyonunda da çok sayıda öğretici ve video dersi bulunmaktadır.

İşte size Figma öğrenmek için bazı popüler online kaynaklar:

1. Figma Resmi Dokümantasyonu: Figma'nın resmi web sitesinde bulunan dokümantasyon, Figma'nın tüm özelliklerini kapsayan ayrıntılı bir kaynaktır.

2. Youtube: Youtube'da pek çok Figma tutorial videoları bulunmaktadır. Bu videolar genellikle özelleştirilmiş öğelerin nasıl oluşturulacağı, prototip oluşturma, iş akışları, tasarım sistemleri vb. konuları ele almaktadır.

3. LinkedIn Learning: LinkedIn Learning, işletme, teknoloji, tasarım vb. konularda binlerce ücretli ve ücretsiz video eğitimi sunan bir platformdur. Figma için de birçok eğitim bulunmaktadır.

4. Skillshare: Skillshare, sanat, tasarım, teknoloji ve işletme alanlarında online eğitimler sunan bir platformdur. Figma için de birçok eğitim bulunmaktadır.

5. Udemy: Udemy, dünyanın en büyük online eğitim platformlarından biridir ve Figma için birçok ders içermektedir.

Bu kaynaklar arasından size en uygun olanını seçerek Figma hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz.