onurcanhare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Foruma üye olup direkt böyle konu açanlara bayılıyorum. Geçende biri 10.000.000₺ ye yatırım arıyordu sahi ne oldu ona ?

Günlük 4k kâr elde etmek için kar marjınızın ya çok yüksek ya da çok düşük olup sürümden kar etmeniz gerekir. Böyle bir olasılıkla düz mantıkla 4k sipariş almanız ve her siparişinizin 1₺ olması gerekir. Marjınız %100 olsa 8k sipariş alıcaksınız yani 8.000₺ lik sipariş bunun 4.000 kar 4.000 api gideri. Yani en iyi ihtimalle 8k sipariş hacminizin olması gerekir. Bu en iyimser yanı. Birde sürümden kazanıyorsanız %25 gibi bu da demek oluyorki 5 satıştan biri senin oluyor demek oluyorki günlük 40.000 order. Yani aylık siparişin ortalama 320.000-1.200.000. Yıllık siparişin ise 4 milyon ile 15 milyon arası.

Şunu bilmeni isterim ki r10 içi ve dışı tüm bilinen panellerde bu siparişe ulaşanın sayısı 1 elin 5 parmağını geçmez. Yıllardır seo yapan aralıksız reklam verenler direkt kâr ile bu rakama ulaşamadı. Yani biraz sallamasyon olmuş seninki
Çok Güzel Yazmışsınız ama şurada takıldım

Foruma üye olup direkt böyle konu açanlara bayılıyorum. Geçende biri 10.000.000₺ ye yatırım arıyordu sahi ne oldu ona ? Ben Burada Panel Satmıyorum Ki Veya Beim Panelim Degil Ki Sadece Soru Sordum.