@muskmedya; dedinizya Starter: paketinde 3 proje oluşturmalık izin hakkı bulunmaktadır diye örnek 1 proje oluşturup taslağını harici diske aktarmak istiyorum yani cloud'da tutmak istemiyorum bu şekildede olur diye düşünüyorum yani demek istediğim tasarlayıp harici diskime aktarım sağlayıp o şekilde işimi halletmek istiyorum bunun için illa ücretli paketini almam şart değil heralde ? sonuç olarak prototip test ücretsiz versiyondada geçerli sanırsam geçerli değil ise ücretli paketini almak zorunda kalacağım
Merhaba,
Evet, Figma'nın Starter planında 3 proje oluşturma hakkı bulunmaktadır. Özgürce tasarlayabilirsiniz ve projelerinizi herhangi bir harici diske veya yerel depolama aygıtına aktarabilirsiniz. Bu şekilde işinizi halletmeniz mümkün.
Ancak, belirtmek isterim ki, Figma projelerinizi bulutta saklar ve paylaşmanızı kolaylaştırmak için URL'ler sağlar. Projenin bir parçasını harici bir diske aktarırsanız, bu nedenle paylaşım bağlantısında veya diğer cihazlarda görüntüleme ve düzenleme yapmak zorlaşabilir.
Ayrıca, Figma'nın ücretsiz sürümünde prototip test özelliği bulunmaktadır. Ancak, Professional planındaki prototipleme özellikleri daha kapsamlıdır ve gelişmiş interaktif prototipler oluşturmanıza olanak tanır. Bu nedenle, eğer çok sayıda prototipleme yapmanız gerekiyorsa veya daha gelişmiş prototipler oluşturmanız gerekiyorsa, ücretli paketi tercih etmeniz faydalı olabilir.