Düşünceniz doğru ama forumda satışı yapılan ürünlerin neredeyse üçte biri ya bazı ülkelerde illegal ya da etik dışı.
Bunun için yapılacak pek bir şey yok. Sonuçta burası bir yer sağlayıcı. Yer sağlayıcıların kendi iç denetimleri olabilir.
Ama her şeyin denetlenmesi pratikte mümkün değil. Bu nedenle bu tip sıkıntılı işlerde sorumluluk kullanıcılara düşüyor.
Şüpheli olan ürünleri satın almamak. Ya da satıcılardan açıklama yapmalarını istemek.
Bende benzer şekilde yapılan mail marketing çalışması ile alakalı izin dahilinde yapılıp yapılmadığını sordum.
Ama cevap alamadım. Eğer izinsiz yapılan bir işlemse %90 müşteriler ciddi zararlar görebilir.
Sonuçta iş burada kullanıcılara düşüyor. Ya da 2 gün sonra müşterilerden birinin başına bir sıkıntı gelecek ondan sonra düzelecekler
tamamen katılıyorum bunu da belirttim zaten. Yönetimin yapacağı bir şey yok ama en azından açıklama yapmasını istediğimde konudan mesajı silmesin ki herkes görsün. Adam report ediyor konudan mesaj siliniyor. Herkes bu kadar detayını bilmeyebilir, inanmış olabilir ve sonrasında başı ağrıyacak olabilir. Buna en azından çözüm gelse güzel olur.