iag1327 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel bir soru teşekkür ederim. Şimdi muhtemelen makine öğrenimine bıraktığınız bir teklif stratejisi kullanıyor olmalısınız. Yani, maksimum tıklama, maksimum dönüşüm, hedef gösterim vb. bunları kullanmamalısınız. Hele ki dönüşümler kurulmamışsa hiç elinizi değdirmemenizi öneririm. Peki ne yapacağız. Teklif olarak manuel tbm seçebilir ya da maksimum tık başı kullanacaksanız da örneğin 3 tl yi geçmeyecek şekilde kural belirleyebilirsiniz. Bu sayede anahtar kelime dışında amerikadan antartikadan saçma sapan iplerden botlar gelmemiş olur.

Bu vaka da daha önce yaşandı Bu haftaki vaka örneklerinden biri olacak. Google dışında, rakip sahte tıklama saldırıları alırsanız: https://www.r10.net/google-adwords-a...post1084674267 bu konuma göz atabilirsiniz. Sorunuz için tekrar teşekkür ederim

Selamlar hocam, Google Ads ücret iadelerini aynı gün dışında yapmaz. Bunu baştan belirteyim. Normal reklam verdiniz, sonrasında bir şekilde askıya alıp göndermesi ise smm panellerin doğrudan reklam vermesi yasaktır. Bu Amerikadaki gift card sektörüne de girdiği ve spam reklamlar ile coştuğu için yasak kelimeler kategorisinde yer alıyorsunuz. Reklam vermeniz için cloaker yani 3. parti yönlendirici (refferal) uygulamalar ile yapabilirsiniz. Bu konu hakkında yaptırmakta olduğum cloaker ı bekliyorum yapımı bittikten sonra, denemeler yapılacak ve sorunsuz çalıştıktan sonra zaten r10 üzerinden paylaşım yaparım

Selamlar hocam,
1- Anahtar kelime planlayıcı yı açtıktan sonra bölge: Antalya yapıp ilgili dil: Türkçe ya da İngilizce yada Rusça seçin. (hangisi lazımsa) güzellik salonu şeklinde bir aratma yapıp, çıkan sonuçlarda aylık Google'da aranma hacimleri ve tık başına maliyetleri göreceksiniz. İsterseniz csv uzantılı excell dosyası şeklinde indirip detaylı analiz yapabilirsiniz.
2- Fiyat analizi için en gerçekçi sonucu size yine Google Ads > anahtar kelime planlayıcı üzerinden öğrenebilirsiniz. minimum ve maksimum tbm nin ortasını alarak bir teklif verebilirsiniz. Ekstra üçüncü bir uygulamaya gerek duymuyorum, sağlıklı sonuç vermedikleri için
3- Sizin için eğer randevu almayı arttırmak istiyorsanız: telefon arama reklamları olacaktır. Google arama ağı kampanyası oluşturduktan sonra > reklam kısmından: telefon arama reklamı seçerek reklamınızı kurabilirsiniz.

Sorunuz için teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim hocam 😊