Baktım
1- Son sürüm 1.0.3 denedim olmadı, beta sürümü olan 2 küsürüde denedim olmadı ardından yine 1.0.3 e geri yükledim
2- yaptım
3- ffmpeg yüklemiştim ama şimdi yine yükledim
Ben genelde kodu chatgpt ye atıp direk çözdürüyorum problemi hocam ama genede olmadı yazdım
Eğer yaptığınız denemeler sonrasında hala aynı hatayı almaya devam ediyorsanız, alternatif bir çözüm önerisi olarak şunları deneyebilirsiniz:
- pyinstaller komutunu kullanarak bir .spec dosyası oluşturun:
cssCopy code
pyinstaller your_script.py --name=your_app --onedir
Bu, your_script.py dosyasından your_app adında bir uygulama oluşturacak ve tüm bağımlılıklarını your_app klasörüne kopyalayacaktır. - Oluşturulan .spec dosyasını açın ve aşağıdaki değişiklikleri yapın:
pythonCopy code
# -*- mode: python ; coding: utf-8 -*-
block_cipher = None
a = Analysis(['your_script.py'], pathex=['/path/to/your/script'], binaries=[], datas=[('path/to/temp/files/*', 'temp')], hiddenimports=['moviepy.audio.fx.all'], hookspath=[], runtime_hooks=[], excludes=[], win_no_prefer_redirects=False, win_private_assemblies=False, cipher=block_cipher, noarchive=False)
pyz = PYZ(a.pure, a.zipped_data, cipher=block_cipher)
exe = EXE(pyz, a.scripts, a.binaries, a.zipfiles, a.datas, [], name='your_app', debug=False, bootloader_ignore_signals=False, strip=False, upx=True, upx_exclude=[], upx_include=[], runtime_tmpdir=None, console=True )
hiddenimports listesine 'moviepy.audio.fx.all' ekleyin ve datas listesine geçici dosyaların kaydedildiği klasörü ekleyin. - .spec dosyasını kaydedin ve pyinstaller komutunu kullanarak uygulamayı oluşturun:
Copy code
pyinstaller your_app.spec
Bu, .spec dosyasını kullanarak uygulamanızı oluşturacaktır.
Umarım bu çözüm önerisi sorununuzu çözmenize yardımcı olur.