Teşekkürler hocam.
Puntolar mobil tablet ve masaüstü için ayrı ayarlanır. Bu her sistemde böyledir. Responsive yaparken sectionları da düzenlemeniz gerek yoksa masaüstünü direk algılar. Hepsinin ayarı var
Bahsettiğim şey bununla alakalı değil hocam, her cihaza ayrı boyut verilebildiğini biliyorum.
Elementor'da mobil için tablet için ve bilgisayar için ayrı ayrı tasarım yapabiliyorsunuz. eğer isterseniz mobilde gizleyip , bilgisayarda gösterebiliyorsunuz . mobilde yazı boyutu ayrı , bilgisayarda yazı boyutu ayrı gibi birçok ayar elementor ile yapılabiliyor .
Bahsettiğim şey bununla alakası değil hocam, her cihaza ayrı boyut verilebildiğini biliyorum.
Merhaba,
bu durumu sadece yazı boyutlarıyla ilişkilendirmek pek doğru olmayacaktır.
Başlıklar veya elemanlar arası boşluklar, mobil & tablette yapılan boyutlandırmalar ve sütun kullanımının hatalı olması bu durumu etkileyecektir.
Sorun yaşadığınız sitenin URL adresini iletirseniz inceleyip ona göre size bilgi vereceğim.
PM'den ilettim hocam.
Sol üstten sütunu düzenleyi seçtikten sonra, yerleşim menüsünde -sütun genişliği- var. Buradan genişliği ayarlayarak istediğiniz kadar menüyü yan yana koyabilirsiniz. Ancak aynı hizada kalması; aşağı satıra düsmemesi için yan yana koyulan menülerin sütun genişliği toplamı max. 100 olmalı. Örneğin ben burada sağdaki bayrak'a yüzde 5 vermişim. Geri kalan soldaki bölüme de yüzde 95 vermişim.
Bende böyle yaptım hocam ama çözüm olmadı...