Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dışardan aldığınız her şey için satıcı sizin yakanıza yapışıp yorum yaz bana diye darlasa hoş olur mu?
Bana son 20 ticaretimde trade bile atılmadı. Kibarca 1 defa söylüyorum sonradan atarsa dönüyorum. İsmini vermeyeceğim ama forumda bir arkadaşla 20 tl lik ticaret yaptım. Daha gönderdiği maili kopyalamadan 2 kere trade için mesaj attı. Forumda düzenli olarak açılıyor bu konu biraz empati kurabilirsiniz.
Kimsenin trade atma zorunluluğu yok. Buyrunuz olması gereken bir örnek
Forum kurallarını okursanız ticaret puanı göndermek için minimum 30₺'lik ticaret yapmanız gerekmekte.

https://www.r10.net/forumda/announcements.html

MADDE 36-
(1) Ticari eylemlerde bulunan üyeler arasında güven ortamını ticaret puanı ile sağlamayı hedefleyen i-Trader ( ticaret puanı ) sistemi, ticaret yapılmadığında, forum genel kurallarına ve kategori kurallarına aykırı, güven ortamını zedeleyici ve çıkar sağlama amacıyla kullanılamaz.

(2) i-Trader sistemi sadece 30,00-TL ve üstü ticari işlerde kullanılır.

(3) Bu maddenin 1. ve 2. fıkrasında yazılı yükümlülüklere uymayan, ticari güven ortamını zedeleyen üye 5 gün süresince forumdan uzaklaştırılır. Bu hükümlere aykırılığın devamının tespiti halinde üye; 30 ila 90 gün süresince forumdan uzaklaştırılır.