Konu güncelleme ve sonuçları paylaşma: 13.12.2022 tarihinde açtığım konudan sonra firma ile detaylı bir görüşmeler sağladık , bize mevcut sigortaları iptal edemeyeceklerini ama bundan sonra asla izinsiz sigorta yapmayacaklarını belirttiler. Bizde bu şartla kabul ederek mevcut ödemeleri tamamlamayı kabul ettik. Ancak 09.03.2023 tarihi yani bugün itibari ile bizden onay almadan 24 aylık ödemeli bir sigorta daha işleme almışlar ve iptal için aradığımız Deniz hanım sigortayı maalesef iptal edemeyeceklerini, 24 ay olduğu için 24 ay sonunda iptal edilebileceğimizi söylediler. Bizden buradan sonuç alamadığımız için @C0S4R; hocamın tavsiyesi ile SEDDK üzerinden başvuruda bulunduk. Bugün sabah başvuruda bulunduk yaklaşık 30 dk önce babamı Deniz hanım isimli çalışan aramış ve şikayetimiz sebebi ile işten kovulduğunu ve mevcut sigortalarımızı ise dilekçe yolu ile iptal edebileceğimizi söylemiş. İşin garibi biz SEDDK harici hiçbir yerden başvuruda bulunmadık başvuruyu ise babamın e devleti üzerinden yaptık. Ama hanımefendi oğlunuz Yunus Emre Ünal'ın yani benim şikayetim sebebi ile işten atıldığını söyleyip kapatmış. Benim adım nasıl ortaya çıktı, bu kadar hızlı geri dönüş nasıl sağlandı bunlar muamma olarak kalacak sanırım Her şey bir yana biz bizden yıllardır kesilen sigortaları ödediğimiz ile kaldık Dilekçeyi verdikten sonra sonuçları paylaşırım tekrardan.