Merhaba arkadaşlar forumda bir arkadaş açık artırma konusu açtı, konuda tek teklifi veren bendim. Normal şartlarda anlaşmamız gerekiyordu. Ama bu arkadaş yazdığım fiyatı düşük bulduğu için başka bir kullanıcıya yorum attırıp. Teklifi yükseltmeye çalıştı. Bu yüzden kimseyle anlaşamadı. Bu bir hile olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde şikayet konusu açabilir miyim. Forumdaki yetkili kişiler yorum yapabilir mi?

Başkasına yorum atmasının sebebine gelirsek yorum attan kişiyi konuyu açan şahıs forma davet etmiş. Onu üye yapmış. Bunlar aynı şehirdeler. Arkadaş falanlar büyük ihtimalle. Onun dışında konuya teklif veren kişi forumda 9 aydır üye 0 açtığı konu var, 3 adet mesajı bulunuyor 3. Mesajı da bu kadar az aktif olan kişi, onu davet eden kişinin açtığı konuya denk gelmesini tesadüf bulmuyorum. Ayrıca konuyu açan kişi bir sürü kişiyi davet etmiş ama hiçbiri formu aktif kullanmıyor. Forumda bot hesap açmış gibi duruyor hepsini inceledim. Sanki kendisine yedek hesap açar gibi davetiye vermiş.

Bu konuyla yetkili kişiler bilgi verebilir mi, ben verdiğim tekliften hesabı almak istiyorum ama böyle bir şeyle karşılaştım. Şahsen sahte teklif vererek hesabı satmamaya çalıştı. Yardımcı olabilecek var mı bu konuda